Ambachtsweg 15, 1785 AJ Den Helder | 0223 66 86 85 | info@tuin-denhelder.nl

Projectleider

Manage jij elk project ongeacht de duur en omvang?

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn de projectplanning, het organiseren van de uitvoering, het aansturen van het projectteam, de bewaking van de voortgang en eventuele projectrisico’s, in combinatie met de informatievoorziening aan en het creëren van draagvlak bij alle interne en externe betrokkenen en de bijbehorende projectverantwoording.

Heb jij een helikopterview? Dan ben je een geboren projectleider. Je hebt in deze rol namelijk de leiding over uitdagende en aansprekende projecten, die de Noordkop blijvend veranderen en verbeteren. En bij Aannemingsbedrijf Tuin kan dit werkelijk van alles zijn.

Als projectleider ben je van eerste schets tot eindresultaat verantwoordelijk voor een project. En dat vraagt om meer dan alleen een bouwkundige achtergrond. Je zet jouw kennis en smile in om te verbinden, bruggen te bouwen en iedereen aan boord te krijgen – én te houden.

Over de job

Werken bij Aannemingsbedrijf Tuin draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen op de bouw. En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren. Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten in de Noordkop.

Wat bieden we je?

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder bijvoorbeeld 20 bouwvak vakantiedagen, 10 kerstvakantiedagen, 13 individuele budgetdagen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Dit ben jij?

Ben jij onze ondernemende projectleider die zowel zelfstandig als in een team goed functioneren? Ben jij proactief, accuraat, resultaatgericht en klaar voor een nieuwe uitdaging, dan past deze functie helemaal bij jou! Naast deze eigenschappen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar HBO bouwkunde heeft afgerond. Een relevante werkervaring van 2 tot 5 jaar is een pré.

 

Ben jij diegene die bijdraagt aan ons succes?!

 

Met veel enthousiasme zien wij je sollicitatie tegemoet!

Solliciteren op deze vacature?