Over Ons

Waar een klein aannemingsbedrijf groot(s) is geworden. A. Tuin Den Helder BV is een toonaangevend bouwbedrijf in de Kop van Noord-Holland. Al vier generaties bouwen wij vooruitstrevend, ambitieus, creatief en vastberaden. Dankzij ons team van hardwerkende, loyale mensen zijn wij gespecialiseerd in alles kunnen bouwen en maken wij elke bouwdroom werkelijkheid.

Het Team

Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder BV bestaat uit een groep gedreven vakmensen. De jonge garde verrast ons met nieuwe technologieën en de oude rotten kennen de kneepjes van het vak. Ben je eenmaal onderdeel van ons team, dan ga je ook niet snel meer weg. Dankzij al deze kennis en ervaring kan je ons inschakelen als maatschappelijk betrokken bouwpartner.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires en nieuwe mensen die met ons willen bouwen! Wij bieden jou genoeg uitdaging, geven je een prima salaris en blijven jou verrassen.

Duurzaamheid

Onder duurzame bedrijfsvoering verstaan wij zorgvuldig omgaan met onze leefomgeving. Wij maken gebruik van FSC® (FSC-C111745) gecertificeerd hout en ons meest recente ambitie is om de CO2-uitstoot van het bedrijf te reduceren.

Veiligheid, Milieu & Certificaten

De veiligheid van onze werknemers en zorgvuldig omgaan met het milieu zijn constante aandachtspunten en door ons verankerd in een VCA certificaat.

Projecten

Met vele jaren ervaring hebben wij inmiddels een prachtig portfolio opgebouwd waar we trots op zijn! Prachtige woningen. Hoogwaardige bedrijfshuisvesting. Indrukwekkende hotels. Maar ook talrijke verbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten, groot en klein. Al onze projecten zijn uniek.
Uitvoering

Businesspark Kolksluis

Innovatief ondernemen in ’t Zand: Businesspark Kolksluis!
Uitvoering

Molenplein fase 2

Nieuwbouw 22 herenhuizen
Ontwikkeling
Uitvoering

Willem Alexanderhof

De nieuwe dorpswijk van Julianadorp!