Ambachtsweg 15, 1785 AJ Den Helder | 0223 66 86 85 | info@tuin-denhelder.nl

MBO/HBO stage (richting Bouwkunde)

In deze leerzame stage draag jij bij aan onze bouwprojecten én krijg je een bijzondere inkijk in de praktijk van het bedrijfsleven. Jouw vaste begeleider is een ervaren projectleider. Je helpt met het plannen en organiseren van werkzaamheden, in nauwe samenwerking met de uitvoering. Zodra de werkzaamheden uitgevoerd worden zorg je ervoor dat de geplande werkzaamheden goed, op tijd en veilig verlopen. Je hebt constant contact met collega’s, leveranciers en onderaannemers en checkt of alles volgens planning verloopt.

 

Als je op zoek bent naar een combinatie tussen uitvoering en werkvoorbereiding, stop met zoeken! Het is bij ons vaak mogelijk om na 10 weken te switchen tussen de uitvoering en werkvoorbereiding, of andersom. Maar dit hoeft natuurlijk niet, indien niet gewenst.

Over de job

Werken bij Aannemingsbedrijf Tuin draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen op de bouw. En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren. Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten in de Noordkop.

Wat bieden we je?

– Goede begeleiding;

– Stagevergoeding;

– Kans op een baan na afloop;

– Vrijheid voor inbreng van ideeën en initiatief;

– Een dynamisch bedrijf met een informele cultuur en plezierige werkomgeving;

– Ruimte om je stageopdrachten te maken;

– Fijne collega’s en leuke borrels.

Dit ben jij?

Studenten krijgen bij ons de kans om te werken aan interessante en innoverende projecten. Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder B.V. stelt je in staat om je kennis te verruimen en praktische oplossingen voor de opdrachtgever te bedenken. Wij bieden ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en verzorgen daarbij de juiste begeleiding.

Interesse in deze uitdaging? Solliciteer snel via onderstaand sollicitatieformulier.

 

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Solliciteren op deze vacature?