Ambachtsweg 15, 1785 AJ Den Helder | 0223 66 86 85 | info@tuin-denhelder.nl

Timmerman (ervaren, schoolverlater en zzp)

Sla de spijker op zijn kop?

Aannemingsbedrijf Tuin zoekt timmerlieden, ervaren en schoolverlaters, die staan voor flexibiliteit, maatwerkoplossingen, kwaliteit en secuur werken. De werkzaamheden worden uitgevoerd in renovatie, nieuwbouw of onderhoud. Dit kunnen grote en langdurige werken zijn zoals het bouwen van een woontoren of het gefaseerd opzetten van een nieuwbouwwijk. Maar ook een kleine aanbouw aan een woonhuis of een verbouwing van een recreatiewoning op Texel.

Dankzij jouw vakkennis, oog voor detail en oplossingsgerichtheid weet je collega’s en projecten te ondersteunen. Samen met je projectleider werk je aan projecten waar wij en de klant straks met trots op terug kunnen kijken. Als timmerman binnen Aannemingsbedrijf Tuin krijg je te maken met een diversiteit aan technieken en verschillende soorten projecten.

Over de job

Werken bij Aannemingsbedrijf Tuin draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen op de bouw. En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren. Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten in de Noordkop.

Wat bieden we je?

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder bijvoorbeeld 20 bouwvak vakantiedagen, 10 kerstvakantiedagen, 13 individuele budgetdagen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Dit ben jij?

Ben jij die gemotiveerde timmerman die zowel zelfstandig als in een team goed functioneren? Ben jij proactief, accuraat, resultaatgericht en klaar voor een nieuwe uitdaging, dan past deze functie helemaal bij jou! Naast deze eigenschappen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar opleiding heeft afgerond. Een relevante werkervaring is een pré.

 

Ben jij diegene die bijdraagt aan ons succes?!

 

Met veel enthousiasme zien wij je sollicitatie tegemoet!

Solliciteren op deze vacature?