Ambachtsweg 15, 1785 AJ Den Helder | 0223 66 86 85 | info@tuin-denhelder.nl

Werkvoorbereider (ervaren en schoolverlater)

Ben jij de werkvoorbereider die samen met ons prachtige projecten plant, organiseert en coördineert? Solliciteer dan nu!

 

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorbereiding in de tenderfase, maar ook zeker in de realisatiefase van een project. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met andere teamleden.

 

We zijn op zoek naar een werkvoorbereider die klaar is voor het optimaal ondersteunen en adviseren van verschillende disciplines op het gebied van uitvoeringstechnieken en bouwmethoden. In deze veelzijdige en dynamische functie hou je je onder andere bezig met het opstellen van werkplannen en werkinstructies, het bestellen van de benodigde materialen en eventuele diensten en het signaleren en eventueel offreren van additionele wensen van onze opdrachtgevers. Ook ga je het controleren en bewaken van de voortgang niet uit de weg.

Dankzij jouw vakkennis, oog voor detail en planningsvaardigheden weet je mensen en projecten te ondersteunen. Samen met je projectleider bereid je projecten voor waar wij en de klant straks met trots op terug kunnen kijken. Als werkvoorbereider binnen Aannemingsbedrijf A. Tuin krijg je te maken met een diversiteit aan technieken en verschillende soorten projecten.

Over de job

Werken bij Aannemingsbedrijf A. Tuin draait om samen successen dragen. Met de collega’s op kantoor, maar ook de mannen op de bouw. En natuurlijk onze samenwerkingspartners. Samen met hen zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing. We zijn trots op wie we als organisatie zijn en de mooie, complexe projecten die we met elkaar realiseren. Met ons vakmanschap en onze ervaring leggen wij de basis voor vele toonaangevende projecten in de Noordkop.

Wat bieden we je?

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij een goed salaris conform de functie en hebben wij een zeer aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde waaronder bijvoorbeeld 20 bouwvak vakantiedagen, 10 kerstvakantiedagen, 13 individuele budgetdagen en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Dit ben jij?

Ben jij onze ondernemende werkvoorbereider die zowel zelfstandig als in een team goed functioneren? Ben jij proactief, accuraat, resultaatgericht en klaar voor een nieuwe uitdaging, dan past deze functie helemaal bij jou! Naast deze eigenschappen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zijn of haar HBO bouwkunde heeft afgerond. Een relevante werkervaring van 2 tot 5 jaar is een pré.

 

Ben jij diegene die bijdraagt aan ons succes?!

 

Met veel enthousiasme zien wij je sollicitatie tegemoet!

Solliciteren op deze vacature?